GenelSiyaset

Mehmet Saygılı’dan 23 Nisan Mesajı

Başkandan 23 Nisan Mesajı

Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı, mesajında Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 100. kuruluş yıl dönümünü, Türkiye’nin ve dünyanın tüm çocuklarının 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en samimi duygularımla kutluyorum. ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 100. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında; “Aziz milletimiz için bir dönüm noktası olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. Yılını içinde bulunduğunuz zorlu süreçte burukta olsa büyük bir gurur ile kutluyoruz. Milli birlik ve beraberliğin en güzel örneği olan Kurtuluş Savaşı sonrası millet iradesinin vücut bulduğu ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gün olan 23 Nisan 1920’de millet egemenliğine dayanan bir demokrasi temeli atılmıştır. İşte bugün, milli iradenin hâkimiyetiyle birlikte, Türkiye tarihi başarılar elde etmeye başlamış; bölgesine model teşkil eden, bölge ülkeleri tarafından örnek alınan bir ülke konumuna yükselmiştir” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı, “Tarihe aştığı zorluklar ile imza atan meclisimiz, bundan sonra da milli egemenliğimizin sembolü haline gelen çocuklarımıza bugün olduğundan çok daha parlak bir gelecek hazırlamak, onlara aydınlık bir geleceğin mimarı olmaya devam edecektir. Bu vesile ile sevgili çocuklarımızın ve bugünün kendilerine armağan edilen dünyadaki bütün çocukların bayramını en içten dileklerim ile kutluyorum. Kutlu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bizlere armağan eden ve ilk Başkanı olan Gazi Mustafa Kemal’i, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclis’teki tüm milletvekillerini şükranla, rahmetle yâd ediyorum” dedi.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı