Siyaset

Duman Keskin’e Çıkarma Yaptı

KESKİN, DUMAN’I BAĞRINA BASTI
İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Adnan Duman, ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Duman, son olarak Keskin ilçesini ziyarette bulundu. Yaklaşık 3 kilometrelik araç konvoyuyla Keskin’e çıkarma yapan Duman, Keskinlilerin teveccühünü kazandı.
EKONOMİK BUNALIM İÇERİSİNDEYİZ
İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Adnan Duman’ı İYİ Parti Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı ve ilçe yönetimi karşıladı. Duman, ilk olarak Keskin’de İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı ile Esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafın dertlerini sıkıntılarını dinleyen Duman, esnafın şikayetlerini not aldı. Keskin Esnafı ekonomik olarak büyük sıkıntılar çektiklerini Duman’a iletirken esnaf, bu ekonomik bunalımın derhal düzelmesini istedi. Duman, ardından İYİ Parti ilçe teşkilatını ziyarette bulundu. Son olarakta heyet kabristan ziyaretinde bulundular.
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
İlçede Ziyaretlerini tamamlayan Adnan Duman, İlçe merkezinde Keskin halkına seslendi Duman, Kırıkkale ve Keskin için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Duman”. Bugün Keskin’deyiz. Keskin’de Zafer Başkanımızın konuğu olduk.Keskin’de bugün esnaf arkadaşlarımızla kaynaşarak parti çalışmalarına hız verdik. Keskin’deki sorunları ve bundan sonraki süreçte ve Keskinde ki yapacaklarımız ile ilgili Allah’ın izniyle kazananın Keskin olması içinde ilçemizle teşkilatımızla var gücümüzle çalışacağız.”dedi.
14 MAYIS’TAN SONRA KESKİN ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
Duman 14 Mayıs’tan sonra Keskin için hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını ifade etti. Duman “Keskin’in derdi bizim derdimiz. .Keskin’in iyi olması bizim iyi olmamız demek. Allah nasip ederse 14 Mayıs’tan sonra hiçbir şey Keskin için eskisi gibi olmayacak.Biz buna inanıyoruz güçlü bir teşkilatımız var. Güçlü bir teşkilatın ardında da güçlü bir millet güçlü bir Keskin halkını oluşturmak İçin biz sahadayız başkanımız la birlikte inşallah Her şey Keskin için daha iyi olacak.” Dedi.
SEÇİM BİTİYOR, KESKİN UNUTULUYOR
İYİ Parti Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı’da görüşlerini bildirdi. Çakmaklı Keskin’den Milletvekili seçilenlerin seçimin ardından Keskin’ini unuttuklarını bildirdi. Çakmaklı” 14 tane aday adayımız var. Hepsi de bizim için değerlidir. Bu aday adayı arkadaşlarımızın içinde Allah nasip ederse 3 tane adayımız olacak. Aday olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyoruz. Keskin’imizin maalesef adı büyük kendi küçük. Yaklaşık 3 saattir geziyoruz caddelerini sokaklarını. Yıllarca burada kısır bir siyaset yapıldı. Maalesef buradan seçilenler seçilene kadar Keskin baş tacı oldu. Seçim bittikten sonra hiç birine ulaşamadık.”
ADNAN BEYİN YAKASINA YAPIŞACAĞIZ
Çakmaklı açıklamasının devamında ise “Keskin’imizin içinde bulunduğu durumu hepiniz görüyorsunuz. Ama Allah nasip ederse Aday adayımız Adnan Duman Bey milletvekili olup meclise giderse buradan herkesin huzurunda söylüyorum Adnan beyin inşallah yakasına yapışacağız. Keskin’imizi Kırıkkalemizi inşallah daha iyi edeceğiz.Hep beraber iyi olacağız. Adnan Duman beyefendiye de başarılar diliyorum”dedi.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı