GenelSiyaset

ESNAF VE VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Başkanımız Esnaf Ve Vatandaşla Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, her zaman olduğu gibi esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Saygılı ziyaretlerinde vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

İSTEK VE SORUNLARINI DİNLEDİ
Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, iş yerlerinde esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla ile bir araya geldi, istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Saygılı, İlgili birim müdürlerine talimat verdi. Ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, her zaman vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya geldiklerini ifade etti. Göreve geldiği günden bu yana her fırsatta gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor.

TALEPLERİ YERİNDE DİNLİYOR

Esnaf ve vatandaşlardan şehrin sorunlarını ve halkın taleplerini yerinde dinleyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, birçok soruna hızlı müdahale şansı buluyor. Seçildiği günden itibaren esnaflarla olan bağlantısını hiç koparmadığını dile getiren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin, kendisine birçok soruna yerinde müdahale etme şansı tanıdığını ifade etti. Esnaf ziyaretlerinde vatandaşlar taleplerini bire bir kendisine ilettiğini ve imkanlar dahilinde olan bütün taleplere cevap verme gayretinde olduğunu söyledi.

ESNAF VE VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ
Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, “Tabii ki Kırıkkale Belediyesinde görev yapan arkadaşlarımızda birlikte büyük bir ekibiz ama biz şehrimizin esnafları ile de büyük bir ekip olduk. Esnaflarımızın bizlere olan ilgisi her zaman bizlere şevk verdi. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana fırsat bulduğumuz her an kendimizi esnaf ve vatandaşlarımızın arasında atıyoruz ” dedi.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı