Güncel

MKE TAŞERON İŞÇİLERİNİN AKIBETİ NE OLACAK?

Mhp Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk MKE taşeron işçilerinin yılbaşından sonra işten çıkarılacağına dair çıkan haberlere sert tepki verdi.

Mhp’li Öztürk;Değerli hemşehrilerim MKE AŞ’de Taşeron da çalışanların yılbaşında işten çıkarılacaklarına dair çirkin bir söylenti yayılıyor. Bu Kırıkkale de huzuru bozmak isteyenlerin çıkardığı aslı astarı olmayan söylentilerdir. Meclis Bütçe çalışmalarında bu konuyu etraflıca Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akarla müzakere ettim.Bakanımız hiç kimsenin işten çıkarılamayacağını en net şekilde söylemesine rağmen hala bu yalanı söyleyenler fitne çıkarmak istiyorlar.Daha öncede bir çok yanlış ve art niyetli beyanla bir çok insanımızın MKE den ayrılmasına ve Kırıkkale’den gitmesine sebep olanlar hem ülkeye hem Kırıkkale’ye zarar vermeye devam ediyorlar.

BEN DAHA ÖLMEDİM

Ben şahsım adına Cumhur ittifakı adına söz veriyorum hiç bir kimse işten çıkarılamayacaktır. MHP taşeronun işten çıkarılmasına karşıdır.MHP var endişe etmeyin.Ben de daha ölmedim.Bizler her an bir hemşehrimizin derdine derman olup onları mutlu edebilir miyiz diye çırpınırken bir anda kış ortasında sayısı 1.300’leri bulan taşeron kardeşlerimizi sokağa bırakacak insafsızlığın, vicdansızlığın elbette karşısında dururuz.Duracağız da.Kaldı ki yukarı da ifade ettiğimiz gibi böyle bir konu yok.Bugün bu yalanı söyleyenler çıkıp özür dilerler umarım.” ifadelerini kullandı.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı