Genel

Saygılı Bakan Selçuk’a Seslendi”40 dakikalık Teneffüs Süt Şekersiz Olmaz

Koronavirüs salgının önüne geçmek ve önlem almak için okulların tatil edilmesinin ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un öğrencilere yönelik ilk teneffüs müjdesine Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı  “81 il’den 81 okula süt şekerleri bizden” dedi.

 

Korona virüsu salgınının önüne geçebilmek adına okullar ve üniversiteler 16 Mart Pazartesi gününden itibaren tatil edildi. kullar 1 hafta üniversiteler ise 3 hafta süresince kapalı kalacak ve mekanlar dezenfekte edilecek. Hafta içerisinde alınacak olan karar doğrultusunda okullardaki tatil uzatılması ve ikinci ara tatil ile birleştirilmesi gündeme gelebilecek. Bu tartışmalar sürerken Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla öğrencilere bir söz verdi. Paylaşımında Bakan Selçuk, “Okula döndüğünüz gün ilk teneffüs 40 dakika söz” ifadelerini kullandı.

 

Bu paylaşımın ardından Başkan  Saygılı ; sosyal medya hesabı üzerinden Bakan Selçuk’un açıklamasını paylaşarak şu ifadeleri kullandı; Sn. Bakanım Ziya  Selçuk  süt gibi saf şeker gibi tatlı  olan yavrularımıza  40 dk teneffüste ilimizin tadı olan süt şekerleri bizden olsun 81 il’den 81 okula süt şekerleri Kırıkkale’den dedi..

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı