GenelSiyaset

Başkan Özaslan ;“Bir gençlik, bir gençlik,bir gençlik!

AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Teşkilatı mahalle başkanları ve yönetimleri ile istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi. İstişare toplantısı saygı duruşu ve İstiklal marşı İle başladı. Daha sonra gençlik kolları il başkanı Halil Özaslan’ın konuşmaları İle devam etti.
Başkan ÖZASLAN;
“Bir gençlik, bir gençlik,bir gençlik!
Zaman bendedir ve mekan bana emanettir şuurunda bir gençlik. Kökü ezel de ve dalı ebette olan bir Davanın idrakine ve aşkına sahip bir gençlik. Kim var diye sorulduğu zaman sağına ve soluna bakmadan ; ben varım! diyerek devletimiz için milletimiz için gece gündüz çalışacağımıza söz veriyoruz.

Gidilmedik mahalle, sıkılmadık el, almadık gönül bırakmayana kadar gece gündüz çalışacağız inşallah.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN bir toplantıda bizlere önemli bir öğüt vermişti. O da şudur ki;
“Gençler hak bilerek inandığınız yolda birileri size engel olmak isteyebilir. Bunlar ister Cumhurbaşkanı olsun, ister para babası olsun sakın ha sakın inandığınız yoldan geri dönmeyin sakın yolunuzdan şaşmayın. Allah inananlarla birliktedir. Allah doğru olanlarla birliktedir. Bizler de bu şuur İle inandığınız yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz inşallah.

Değerli dava arkadaşlarım sizlerle yol yürümekten onur duyuyorum. Allah her birinizden razı olsun. Rabbime şükürler olsun ki hayatımın en güzel yıllarını Recep Tayyip ERDOĞAN’ın davasına omuz vermeyi nasip etti. Hamd olsun.

AK Davanın AK Neferli ayrı ayrı her birinize emekleriniz ve gayretleriniz için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

Allah’a emanet olunuz. “

Diyerek sözlerini tamamladı.

Faaliyet raporu haziruna video eşliğinde sunuldu.

Program sonunda Başkan Özaslan, özel misafir olarak katılan görme engelli Cahit Furkan YILMAZ ve engelli Kudret ŞENER’ i sahneye davet etti. Haziruna tanıttı ve hediyeler taktim ettiler. Cahit furkan Yılmaz’ın hediyesini önceki dönem gençlik kolları başkanı Abdullah Kayabaşı verdi. Kudret Şener’in hediyesini de kadın kolları il başkanı Nebahat Erkök verdi.
Özel misafirler çok mutlu olurken hazirunun kuvvetli alkışları eşliğinde yerlerine geçtiler.

Coşku ve katılım çok yüksek olduğu değerlendirme ve istişare toplantısı Başkan Özaslan’ın selamlaması İle sona erdi

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı