Genel

Yahşihan’da Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı projelerle örmek olmaya devam ediyor

PROJELERİMİZ TÜM HEYECANIYLA DEVAM EDİYOR

Yahşihan’da Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı projelerle örmek olmaya devam ediyor. Yahşihan Milli Eğitim müdürü Haluk Özdemir projeler hakkında bilgi vererek projelerin büyük bir heyecanla sürdüğünü ifade etti.

HAYATA GEÇİRDİK

Özdemir yaptığı açıklamasında”Yahşihan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Milli Eğitim Bakanımız  Sayın Yusuf Tekin’in “Temel Eğitim Yönetmeliğinde yaptığımız son değişiklikle birlikte Türkçe dersi ortalaması 70 olmayan öğrenci sınıf geçemeyecek” ifadesini gerekçe olarak gösterdiğimiz ;sınav değil süreç odaklı sisteme destek vererek “dinleme ,konuşma ,okuma ve yazma” becerilerinin geliştirilmesini merkeze alarak;öğrencilerimizi güvenilir ,doğru kitaplarla buluşturmak, onları teknoloji ve internet bağımlılığından kurtararak kitapların dünyasına çekmek amacıyla yola çıktığımız KİTAP SENİ ÇAĞIRIYOR projemizi 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi kasım ayında hayata geçirdik.”dedi.

BAŞAŞARDIK

Özdemir “Kaymakamlık onayıyla başladığımız projemiz KİTAP OKUMA SAATİ, KİTAP BULUŞMALARI ve YAZAR –ÖĞRENCİ BULUŞMALARI olmak üzere 3 aşamadan oluşmaktadır. Projemizin 1. Aşamasında öncelikle okullarımızdaki öğretmenlerimizden proje yürütme komisyonu oluşturduk. Proje Komisyonun takibiyle her gün belirlenen ders saatinde OKUMA SAATİ uygulaması yaptık. Düzenli ve sürekli olarak yaptığımız OKUMA SAATİ uygulamasına İlçe Mem Proje Yürütme Birimi olarak  katılım sağladık. Okuduğunu anlayan, analiz yapabilen, yorumlama becerilerine sahip, empati yapabilen öğrencileryetiştirmek maksadıyla yürüttüğümüz projemizde 3 ayda 1MİLYON SAYFA kitap  okumayı başardık.”dedi.

AZİMLE DEVAM EDİYORUZ

Özdemir “Projemize öğrencilerimizin gözlerinde gördüğümüz ışık ve azimle devam ediyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızı evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda, milli ve manevi değerlerle donanmış bireyler olarak  yetiştirmek maksadıyla yürütmekte olduğumuz projemiz tüm hızıyla ve heyecanıyla devam ediyor.”

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı