Genel

ASKON KIRIKKALE’DEN KONYA ASKON’A İŞ BİRLİĞİ ZİYARETİ

ASKON KIRIKKALE’DEN KONYA ASKON’A İŞ BİRLİĞİ ZİYARETİ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şubesi, bir dizi inceleme ve iş birliği imkanlarını görüşmek üzere ASKON Konya Şubesini ziyaret ettiler.

Kırıkkale ASKON Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Geyik ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Konya ASKON Şube Başkanı  Atilla Sinacı’nın daveti üzerine Konya’ya gittiler. Ziyaret sırasında Konya Ticaret Odası bünyesinde kurulan İhracat İstihbarat Merkezinin yanı sıra Karatay Üniversitesi Teknoloji ve Eğitim Kampüsünü de gezen ASKON Kırıkkale Yönetimi, Model Fabrika bulunan üretim sistemleri ile verilen eğitimler ve kullanılan teknoloji hakkında bilgi aldı.

ASKON Kırıkkale Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Geyik, misafirperverliği ve bilgi paylaşımında gösterdiği gayret için ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı’ya teşekkür ederek ziyaretin iki şube arasında işbirliğinin ilk adımı olacağına inandığını dile getirdi. Konya sanayi ve ticaretini yakından takip ettiklerini söyleyen Savaş Geyik, ASKON Konya’nın birikiminin örnek olduğunu söyledi.

ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ise Konya’nın üretim ve ticaret kültürünü Kırıkkale ile paylaşmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

ASKON Kırıkkale heyeti Konya’da şehir turu yaptı, Hz. Mevlana’nın kabrini ziyaret ederek, Panorama Müzesini gezdi.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı