GenelSiyaset

YAHŞİHAN BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEDE TAM NOT ALDI

YAHŞİHAN BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEDE TAM NOT ALDI

Yurt genelinde hakim olan kar yağışı, Yahşihan ilçesinde de etkisini göstermeye devam ediyor. Hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü Yahşihan ilçesinde dondurucu soğuğa rağmen özveriyle çalışan Yahşihan Belediyesi ekipleri, gün boyunca yolların kapanmaması için mesaisini sürdürüyor. Yapılan karla mücadele çalışmaları vatandaşlardan tam not alıyor.

YOLDA KALAN SÜRÜCÜLERİN YARDIMINA KOŞUYORLAR

Yahşihan’da ikamet eden vatandaşlardan da tuzlama talebi alan Yahşihan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, buzlanma sonucunda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacı ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yahşihan Belediyesi’nin ilçe genelinde sürdürmüş olduğu kar temizleme mücadelesi vatandaşlardan tam not alıyor. Kar yağışı ve buzlanmadan kaynaklanan olumsuzlukları en aza indirmek için ekipler tüm mahallelerde çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların zor durumda kalmaması için tüm araçları ile 24 saat hizmet veriyor. Yahşihan’da etkili olan kar yağısı sonrası ulaşımda aksamalar meydana geldi. Kar yağısıyla birlikte yola hazırlıksız çıkan sürücüler, yolda mahsur kaldı. Birçok araç sürücüsü zor anlar yaşarken yardımına Yahşihan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri koştu.

7/24 GÖREVLERİNİN BAŞINDALAR

Yahşihan ilçesinde şu ana kadar olumsuz bir durumun yaşanmadığını belirten Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Ekiplerimiz olası bir kar yağışına karşı her an hazır bulunuyor. Hava durumu raporuna karşı bizler tedbirimizi almıştık. 7/24 çalışan ekibimiz karın yağdığı ilk dakikalardan itibaren harekete geçti. Sadece merkez mahallelerde değil sorun olan yerlere de çok hızlı bir şekilde müdahalemizi yaptık ve yapıyoruz. Dondurucu soğuk ve kar yağışı nedeniyle vatandaşlarımız olumsuz durumlarda bizlere 0505 164 46 40 numaralı Whatsapp İhbar Hattı’mızdan ulaşabilirler. İlçemizde ulaşımda herhangi bir sorunun yaşanmaması için ekiplerimiz 7/24 görevlerinin başında vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecektir.” İfadelerini kullandı.

ÇOCUKLARIN OYUN ALANLARINI BOZMAYIN

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, kar temizleme mücadelesinde başarı gösteren personelleri ile kahvaltıda buluştu. Türkyılmaz, “Dondurucu soğuğa rağmen gece gündüz özveriyle çalışıp sürdürmüş oldukları kar temizleme mücadelesi ile vatandaşlarımızdan tam not almamızı sağlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekibimle kahvaltıda buluştuk. Herhangi bir sorunun yaşanmaması için ekiplerimiz 7/24 görevlerinin başında vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecektir. Hepsine teşekkür ediyorum.” Dedi. Türkyılmaz kahvaltıda yapmış olduğu konuşmasının devamında, “Yolları temizlemeye çıkarken özellikle çocukları düşünün. Çocukların oyun alanlarını temizlememeye dikkat edin. Çünkü ömürlerinde bu kadar kar yağışına pek az denk geliyorlar. Çocuklarımız bizim için önemli. Kardan adamlarını sakın bozmayın.” Diyerek tebessüm ettirdi.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı