Spor

Kırıkkale Spor Dolu Dizgin!

Kırıkkale Büyük Anadolu Spor, Ankara TKİ Sporu Sahasında 1-0 Yenerek Dolu Dizgin Yoluna Devam Ediyor.

Kırıkkale Büyük Anadolu Spor, Lige iyi bir başlangıç yaparak 2’de 2 yaparak puanını 6’ya yükseltmeyi başardı. Kırmızı lacivertli ekibimiz kendi evinde ve seyircisi önünde bu hafta Başkent ekibi Ankara TKİ sporu ağırladı.

Ekibimiz maçın ilk yarısında iyi bir oyun sergileyemezken bir kaç organize atağı ise gole çeviremedi. rakibimizin ise gol pozisyonu hiç olmazken, Maçın hakemi ise bazı kararlarında takımımız aleyhine düdük çaldı ve taraftarın tepkisini topladı böylece ilk yarı 0-0 tamamlanmış oldu.

Gözler ikinci yarıya çevrildiğinde ise heyecan doruktaydı. Taraftar gruplarının büyük desteği ve Takımımızın 2. yarıya güzel bir oyunla başlaması maça heyecan getirmişti, zaman zaman yapılan etkili oyun ve kontra ataklarla ve ikili mücadelede çalınan toplarla rakip kalede etkili olmaya başladık.

Ancak,  zaman geçiyor maçın son anları yaklaşıyorken taraftarların müthiş desteği oyuncularımızın büyük gayretleri ile maç bitti derken ceza sahası yan çaprazından serbest vuruş kazandık. Belkide maçın son etkin ve tehlikeli sayılabilecek pozisyonuydu, Tüm taraftarlar nefesini tutmuş serbest vuruşu bekliyordu, Şans o anda bizden yanaydı bitime 5 dk kala gölümüzü attık ve 3 puanı hanemize yazdırmayı başardık.

Maç bitiminde futbolcularımız ve taraftarlarımız çok mutluydu, Taraftarlar futbolcuları tribünlere çağırarak bu galibiyeti beraberce kutlamanın gururunu yaşadılar. Şampiyonluğa giden yolda her puan çok değerli, Taraftarların söylemi ile ” O Sene Bu Sene “

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı