GenelSiyaset

İsmail Bildik Ahmet Önal’a Cevap verdi

Sulakyurt Belediye Başkanı
İsmail Bildik’in Basın Açıklaması
(26 Eylül 2022)

Kurgu Haberlerden CHP’ye, Ahmet Önal’a Ekmek Çıkmaz
Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal’a sert çıkarak, kanunları hatırlattı. Geçtiğimiz günlerde kurgu bir haber görüntüsünü mahkemeye taşıyarak, suç duyurusunda bulunup, suçluların cezalandırılmasını isteyen Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “CHP Kırıkkale kurgu haberlerden siyasi oy avcılığına soyunduysa ‘vay hallerine’! İddiaların tamamı asılsızdır ve mesnetsizdir. Bu bakımdan iftira atanlar yargı önünde hesabını verecektir.” dedi.
Kırıkkale’nin Ahmet Önal’dan Cevap Beklediği Sorular
CHP Kırıkkale milletvekili Ahmet Önal’ın bu yalan haberlere sarılarak soru önergesi hazırlaması ve Sulakyurt Adliyesi’ne gelerek, baskı kurmaya çalışmasını yadırgadığını belirten İsmail Bildik; “Kırıkkale’de milliyetçi geçinip, TBMM’de tezkerelere ‘hayır’ oyu veren Ahmet Önal önce şu önemli sorularımıza cevap versin:
1-) CHP İstanbul milletvekilinizin dediği gibi HDP’ye bakanlık verecek misiniz?
2-) Bir başka CHP İstanbul milletvekilinizin ‘Maalesef Türkiye Azerbaycan’a yardım ediyor’ sözünü Kırıkkale’ye açıklar mısınız?
3-) CHP Genel Merkez Parti Meclisi Üyesinin ‘Diyarbakır Kürdistanın bir parçasıdır’ açıklamasını nasıl izah ediyorsunuz?
4-) CHP’li Bilecik Belediyesi’nde ayyuka çıkmış yolsuzluklar için önerge verecek misiniz?
5-) CHP’li Urla Belediye Başkanı neden tutuklandı?
6-) Hakkında yolsuzluk soruşturması yürüyen CHP’li Menemen Belediye Başkanı neden ihraç istemiyle CHP Disiplin Kurulu’na sevk ettiniz?
7-) YPG ve PYD’yi vatanını korumak üzere biraraya gelen insanlar topluluğu diyen Genel Başkanınız hakkında kamuoyuna bir özür borçlu değil misiniz?
Yargı Sonucu Önal Siyaseti Bırakacak mı?
İsmail Bildik; bu güne kadar namusumuzla Sulakyurt’ta hizmet etmeye, katkı sunmaya gayret ettik. Deli saçması yalan, dolanlarla bizi yıpratamazlar. Buradan sesleniyorum mahkeme sonucu açıkladığında ben ceza alırsam siyaseti bırakacağım, eyy Ahmet Önal sen de siyaseti bırakacak mısın? Yalan haberlerle siyaseten nereye varabilirsin” dedi.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı