Uncategorized

TÜGVA Nur Camide Maske Ve Çikolata Dağıttı

TÜGVA KIRIKKALE’DEN 4000  KİŞİLİK NUR CAMİİDE MASKE VE ÇİKOLATA DAĞITIMI

Özellikle pandemi döneminde sosyal sorumluluk projelerine hız veren Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırıkkale Lise Koordinatörlüğü  ekibi çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Cuma namazı sonrası 4000 kişilik Nur camiide  vatandaşa  maske ve çikolata dağıttı.

TEDBİRLERE UYMAYA DEVAM ETMELİYİZ

Aşılama sürecinin başlamasıyla Covid 19 ile mücadelede önemli bir eşiğin aşıldığını belirten TÜGVA Kırıkkale İl  Temsilcisi Çağrı Parlak “Türkiye, dünyaya nazaran salgını çok iyi yönetti, tedbirleri erken uygulamaya koydu ve çok şükür az zararla bugüne geldi. Aşılama sürecinin de başlamasıyla bu mücadele önemli eşik aşıldı. Fakat tedbirlere uymaya devam etmeliyiz. Bizler de cuma namazı sonrası Kırıkkale’de bulunan Nur camiide vatandaşımıza  maske ve çikolata dağıtımı yaparak tedbirlere uyulması konusunda teşvik edici olmak istedik. İnşallah bugünleri hep beraber geride bırakacağız.

PANDEMİDEN SONRA YENİ PROJELERİMİZ YOLDA

Çalışmalarına devam edeceklerini belirten Parlak, “İlimizde birçok sosyal sorumluluk çalışması yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.  Yeni projelerimiz yolda. Gençler olarak her zaman hazırız. Hem pandemi döneminde hem de inşallah pandemiden kurtulduktan sonra birbirinden güzel çalışmalarla yine sahada olacağız.” dedi.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı